Începând cu luna martie, polițiștii locali au constatat  că zona Parcului Silvaș, amenajată de către Primăria Oradea destinată ca zona de recreere pentru locuitori, a fost vandalizată.

             Astfel, polițiștii locali au supravegheat zona și au reușit să obțină mai multe informații. Astfel, în data de 4.04.2017, polițiștii  s-au deplasat pe str. Mareșal Averescu unde la locuința numitului S.I. (55 de ani) din Maramureș au fost găsite diverse obiecte de mobilier (scaune, butuci de lemn, etc.).

Citeste mai mult...

     Raportul Poliției Locale pe anul 2016

   Viceprimarul Florin Birta, directorul executiv al Poliției Locale Cristian Beltechi și directorul executiv adjunct    Ioan Găluț, au prezentat în 31 ianuarie 2017, raportul privind activitatea Poliţiei Locale Oradea pe anul 2016. Conform datelor prezentate de către Cristian Beltechi, Poliția Locală are în prezent un număr de 51 de polițiști locali operativi, activitățile specifice ale instituției fiind următoarele:

1. Ordine publică și rutieră , 2. Combaterea fenomenului de comerț ilicit, 3. Disciplina în construcții și afișaj stradal, 4. Protecția mediului.

Citeste mai mult...

 

 

 

 

 

 

Din 1 Februarie pot fi ridicate vehiculele parcate ilegal

 

 

Haosul care domneşte acum în mai multe zone din Oradea, din cauza maşinilor parcate neregulamentar, va dispărea din 1 februarie. Este dorinţa şoferilor şi promisiunea autorităţilor care vor relua operaţiunile de ridcare a vehiculelor care încurcă traficul. De luna viitoare intră în vigoare legea care permite acest lucru.

Încă de la primele ore ale zilei, circulaţia în mai multe zone ale Oradei devine un coşmar din cauza maşinilor parcate peste tot. Unii şoferi folosesc trotuarul ca loc de parcare gratuit. Alţii găsesc spaţii verzi sau curţi interioare unde îşi lasă vehiculele. Asta în timp ce zeci de locuri stau neocupate în parcările amenajate.

Mai mult...

 

Acțiune a Poliției Locale în Piața Obor

În data de 15.01.2017, polițiștii locali au organizat o acțiune de notificare și sancționare a persoanelor fizice sau juridice care au expus spre vânzare autovehicule în Piața Obor, fără a avea achitate taxele legale în acest sens.

Astfel, polițiștii locali au aplicat 6 procese verbale de constatare și sancționare a contravențiilor persoanelor care au expus autovehicule în Piața Obor, fără a avea achitate taxele stabilite pentru ocuparea unui loc de parcare, iar 73 de conducători auto au fost sancționați pentru că au oprit sau staționat neregulamentar autovehiculele.

Mai mult...
Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30