Activitatea comercială a clubului "Friends" a fost suspendată

În urma controalelor efectuate de către polițiștii locali din cadrul Compartimentului Control Comercial al Poliției Locale Oradea la societatea comercială SC FUN  FRIENDS  SRL ce desfășoară activitate de Baruri și alte activități de servire a băututilor, Cod CAEN 5630  pe raza Municipiului Oradea, a fost sancționată prin două procese verbale de constatare și sancționare a contravențiilor conform O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață, pentru nedeținerea autorizației de desfăşurare a activităţii eliberată de Primăria Municipiului Oradea, conform H.C.L. nr.883/2016 Anexa 49 pentru clubul “Friends” situat pe str. Nicolae Jiga, nr. 42 (punctul de lucru al SC FUN FRIENDS SRL) .

În temeiul prevederilor art. 52 Anexa nr.49 din H.C.L. nr. 883/2016 coroborate cu prevederile art.5 alin.1 și art.73, pct.1 teza I din, Ordonanţei Guvernului nr. 99/2000 actualizată, privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă, art. 68, alin.(1) din Legea nr.215/2001 privind administrația publică locală, republicată și actualizată s-a dispus suspendarea pe o perioadă nedeterminată, începând cu data de 05.05.2017, până la data intrării în legalitate, a activităţii comerciale a punctului de lucru, reprezentând în natură club “Friends” situat în Mun. Oradea  pe str. Nicolae Jiga, nr. 42, jud. Bihor aparținând SC FUN FRIENDS SRL cu sediul în Sat/ Comuna Borș, nr.32, județul Bihor.

Poliţia Locală Oradea prin Compartimentul Control Comercial va continua verificarea Autorizațiilor pentru desfășurarea  activității de alimentație publică și nu numai, urmând ca în cazul în care se mai constată şi alte abateri de acest gen să se propună măsura suspendării activităţii până la obţinerea autorizaţiei.

Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum